DMR Infrastruktur

RD985S är kärnan i ett Hytera DMR nätverk. Med upp till 50 W uteffekt, enkel installation och en rad imponerande finesser och funktioner är Hyteras repeater en central del i Hyteras DMR system och perfekt för användare inom en rad sektorer som tillverkning, myndigheter, bygg, sjukhus mm.

Hyteras integrerade dispatcher kompletterar utbudet och ger en enkel hantering och spårning av enheter. Hyteras DMR familj stöder också standardiserade gränssnitt vilket gör det enkelt för tredjepartstillverkare
att integrera sina tillämpningar.
Repeatern stöder DMR AIS standard vilket innebär att kompatibla telefonsystem kan anslutas helt IP baserat.

DMR Repeatersystem

Radiosystem med repeater och bra placerad antenn medför en väsentligt bättre mottagning mellan radioenheterna än om du bara sänder radio till radio. Allanrop, grupp och individanrop är möjligt.

Användningsområde

Lämpligt för de användare som behöver längre räckvidd eller förstärkt täckning än vad endast radioenheterna normalt klarar. Passar bra för kunder som behöver täcka en större yta eller ett industriområde som har en miljö som kräver hög signalnivå för att kommunikationen skall fungera i alla utrymmen.

Digital radio

Den digitala tekniken ger ett klarare ljud till utkanten på täckningsområdet. Traditionell analog radio blir brusigare och brusigare när avståndet ökar för att på täckningsgräsen bli ohörbart.