Swedish Radio Supply arbetar med hållbarhetSwedish Radio Supply arbetar med hållbarhet

Hållbarhet

Det är viktigt för oss på Swedish Radio Supply att våra kunder kan känna sig trygga i att vi är en leverantör som aktivt arbetar långsiktigt med både miljö och kvalitet. Som ett led i detta långsiktiga arbete så har vi idag både en miljö- (ISO14001) och en kvalitetscertifiering (ISO9001).

Men hållbarhet handlar om mer än bara miljö och kvalitet. Lika viktigt är det för oss att våra leverantörer lever upp till sociala värden och rättar sig efter Förenta Nationernas arbete (UN Global Compact ) mot korruption, barn- och slavarbete samt rätten att organisera sig fackligt.

Vi gillar också tanken på att någon utifrån kommer och granska vårt arbete för att se att vi lever upp till våra mål och visioner - detta hjälper oss att hela tiden förbättra och förfina vårt långsiktiga hållbarhetsarbete.

Ta gärna del av vår miljöpolicy eller vår kvalitetspolicy som ni hittar för nedladdning nedan.

Dokument Datum Språk Ladda ner
Miljöpolicy (utdrag) 2010-11-22 SVE  
Kvalitetspolicy (utdrag) 2010-11-22 SVE  
ISO9001/14001-certifikat 2017-11-14 SVE  
ISO9001/14001-certifikat 2017-11-14 ENG  

 

Gröna punkten

Vi är anslutna till Gröna Punkten. Varumärket "Gröna Punkten" på en förpackning innebär att det har betalats en summa för återvinning till det nationella återvinningsföretag.  Mer information finns på www.ftiab.se

Elkretsen

Vi är anslutna till Elkretsen som funnits sedan 2001 och bildades av näringslivet för att omhänderta elektronik som satts på marknaden. Mer information finns på www.el-kretsen.se