Ny VD på Swedish Radio Supply

Ny VD på Swedish Radio Supply

Vi vill härmed informera om att Swedish Radio Supply (SRS) idag har fått en ny VD, Lars-Magnus Gustafsson.

Vi ser detta som en positiv förändring främst grundat i att vår primära marknad håller på att förändras och i samband med detta vill vi utveckla och därmed stärka SRS position som den ledande aktören inom trådlös kommunikation.

Lars-Magnus har ett förflutet inom SRS där han startade 1995. Bl.a. jobbade han som Key Account Manager med ansvar för det som skulle komma att heta RAKEL. Som ansvarig TETRA-säljare för Public Safety var han tidigt ute och positionerade SRS för bl.a. polisen och såg 2005 till att vinna det ramavtal som gör att vi än idag i stort sett är ensam leverantör av TETRA-terminaler till den svenska polisen.

Mellan 2008 och 2016 arbetade Lars-Magnus på Sepura i olika roller, under de flesta åren som ansvarig för SRS (och VHF Group) och varit en viktig komponent i företagets framgång.

Under det senaste året har han varit aktiv som sälj- och marknadschef i Wireless Communication i Oslo, ett systerbolag till SRS.

Har ni några frågor gällande ovanstående är ni varmt välkomna att höra utav er till Lars-Magnus Gustafsson på nedanstående kontaktuppgifter.

Lars-Magnus Gustafsson
Verkställande direktör
lars-magnus.gustafsson@srsab.se
+46 70-680 80 90

For english version download the PDF below
https://oc.srsab.se/owncloud/index.php/s/8zf6F3yPsAq4LfF