2010 – En milstolpe för Swedish Radio Supply!

Med bara någon vecka kvar till jul och nyåret runt hörnet så kan man inte låta bli att tänka tillbaka på året som har gått. Ett år som har innehållit många goda ingredienser som helt klart kommer göra 2010 till en milstolpe i Swedish Radio Supplys historia.

Året startade upp starkt med vårt uppköp av Connectron. Detta gav oss nya produkter, erfarenheter och intressanta kontakter både inom leverantörs- och kundledet.

Samtidigt som integrationen av Connectron drog igång så rivstartade årets aktiviteter och först ut var vår egen Rakeldag i Stockholm den 26 januari som direkt följd av MSB Rakeldag. Det var kul att se det stora intresse och engagemang som fanns för både SRSAB och Rakel som system. Under sommaren invigdes nya filialen i Solna, ÅF-träff i Solna i september och SKYDD2010. Förutom detta vill jag också lyfta fram alla lokala aktivteter som skett under hela året. Ett stort tack till alla som har engagerat sig i och för alla mässor och möten runt om i vårt avlånga land.

Förutom att vi med köpet av Connectron har stärkt upp oss kraftfullt inom tillbehör med ProEquip vill jag också slå ett slag för våra nya produkter inom SoftEquip där man bl. a. kan nämna vår nya radiodispatcher T80, eller varför inte digital radio inom jakt eller D-star för våra amatörradiokunder. Det är bara att konstatera att den digitala världen är här, vilket ger oss tillsammans nya funktioner och möjligheter att erbjuda våra kunder.

Vi har även under året förändrat vår hemsida, allt för att förenkla, tydliggöra och informera vad som händer samt vad Swedish Radio Supply kan erbjuda i produkter och tjänster.

Sammanfattningsvis; med allt som har hänt under året så har vi tagit ytterligare ett steg i rätt riktning som en helhetsleverantör av radiokommunikation. Detta i kombination med vår högt motiverade och engagerade personal ser jag framemot att vi kommer att serva våra kunder med än mer intressanta produkter och med målsättningen att överträffa era krav och förväntningar.

TACK alla för ett fantastiskt 2010 och jag vill önska er en riktigt God Jul & Gott Nytt År!
Johnny Dahlquist
VD