Intelligentare internetuppkoppling för distansarbete

VHF Group och Swedish Radio Supply vill hjälpa till och säkra att kontinuiteten hos företag kan fortsätta även under rådande omständigheter. Vi, precis som många andra företag, jobbar just nu i möjligaste mån på distans, för att kunna leverera och bidra till att samhällsviktiga funktioner fungerar så normalt det går. I denna utmanade situation har vi därför satt ihop några lösningar för distansarbete tillsammans med Peplink för att kunna underlätta vardagen.

Oplanerade händelser som COVID-19 och de restriktioner som införts gör att det krävs kreativa lösningar för att vardagen ska fungera som vanligt. En av de viktigaste sakerna för att säkerställa att ditt företag kan fortsätta som normalt är att se till att anställda kan arbeta på distans. Genom att öka möjligheten att hålla kontakten med din arbetsplats i en säker och kontinuerlig miljö, kan anställda få åtkomst till sina normala applikationer oavsett var de är.

När du arbetar via fjärr behöver du i mycket hög grad kunna lita på att tjänster för videokonferens och IP-telefoni fungerar som de ska och håller en hög standard. För att fjärrarbete ska vara produktivt och effektivt behövs en tillförlitlig anslutning till e-post, arbetsprojekt, filer och dokument. Med hjälp av SD-WAN-lösningar från Peplink kan detta säkerställas på ett enkelt och effektivt sätt oavsett vart man befinner sig, eller vilka förutsättningar som finns.

Om SD-WAN

SD-WAN är en teknik där routrar kombinerar bandbredden för flera anslutningar oavsett vilken teknik du använder för internetåtkomst t.ex. din fasta telefon (ADSL), flera 4G-abonnemang från en eller olika operatörer eller internet via fiber. Denna teknik virtualiserar upplevelsen och förbättrar dataöverföringen, SD-WAN övervakar alla tillgängliga WAN-länkar och hanterar automatiskt vilken kombination som är bäst vid varje given tidpunkt. En SD-WAN-lösning kommer att leda till högre stabilitet och effektivare arbetsplatser.

SD-WAN är förkortning för Software-Defined Wide Area Network, på svenska betyder det mjukvarudefinierat långdistansnätverk – ett Wide Area Network.
LÄS MER

Några smarta lösningar för distansarbete!

På vår kampanjsite SD-WAN.SE har vi samlat några smarta lösningar för distansarbete, fjärr- och hemarbete samt produkter för temporära basläger eller fältsjukhus. Besök vår lösningssida HÄR eller gå direkt på någon av lösningarna nedan för mer information!

Peplink UBR

Den perfekta lösningen för dig som behöver jobba hemifrån och ändå ha en stabil, tillförlitlig internetförbindelse för exempelvis röst och video.
LÄS MER

Peplink PDX

PDX är en ”allt-i-ett”-väska för omedelbar och obrytbar mobil bredbandsanslutning. Behöver du en pålitlig bredbandslösning som fungerar i alla lägen är det här lösningen för dig. Perfekt vid temporära situationer som vid ex. fältsjukhus, tillfälliga basläger med mera.
LÄS MER

CloudCase

CloudCase är en kraftfull, robust Wi-Fi-lösning som levereras i en kapslad, portabel låda. CloudCase ger pålitlig trådlös internet- och VPN-anslutning var helst det krävs.
LÄS MER