Här hittar du hjälp för våra sidor

Produktnavigering på fyra olika sätt

1. Klicka dig fram till rätt produkt

Hjälp - Kategorier

Det finns flera olika sätt beroende på vad du vet om produkten när du söker den. Vår lösning ger dig möjlighet att navigera till produkter baserat på följande kriterier:

Resultat som ges kan sedan filtreras ytterligare för att ge en bättre träffbild. Mer om det här i under punkt 2.

2. Filtrera ditt resultat

Hjälp - Filtrera

När du navigerat till önskad produktgrupp kan du filtrera resultatet ytterligare i den vy du får upp. Filtrering kan göras på en rad olika kriterier för att passa de flesta och göra det enkelt för dig att hitta den produkt du vill ha mer information om. Olika vyer ger också olika filtreringsmöjlighter men samtliga är uppbyggda på samma sätt. Se nedan för några exempel.

Notera också att du kan växla mellan två olika lägen för att visa vyerna. Ett "grid"-läge som bland annat ger stlrre bilder och ett listläge som ger en mer komprimerad vy där produkterna också är sorterade i underkategorier.

3. Hitta de tillbehör som passar din radio

Hjälp - Relaterat

Till de flesta av våra radiostationer eller terminaler hittar du, när du besöker produkten, något som vi kallar "Relaterat". Under relaterat finns de tillbehör som passar just den specifika modell du valt. De relaterade tillbehören är uppdelade i huvudgrupper så som headset, Batterier, Laddare, Väskor etc.

Genom att klicka på ikonen för QuickView kan du få mer information om produkten. Denna funktionen är extra användbar när man inte vill lämna den vy man just då står i.

Relationen görs också omvänt. Det vill säga att har du ett tillbehör och vill veta till vilken radio det passar kan du söka upp tillbehöret och klicka på "relaterat" och få upp apparaterna.

4. Sök för att hitta din produkt

Hjälp - Sök

Istället för att navigera fram till den produkt du letar efter kan du också använda vår fritextsökning. Sökfunktionen ger dig möjlighet att söka på exakt så mycket du vet om produkten och kommer att ge dig ett så precist svar som möjligt. Sökrutan når du via förstorningsglaset i toppmenyn och nedan ser du några exempel på sökningar du kan göra.

  • Kombinera varumärke och namn på produkten ex. "sepura stp9000"
  • Sök på en produktkategori ex. "jaktradio", "batteri", ip-radio" etc.
  • Om du vet artikelnumret på en produkt ex. "87101", "R29213-06069" etc

Sökfunktionen är av typen "livesökning" vilket innebär att sökning påbörjas direkt när du startar att skriva i sökrutan. Du kan då redan i sökresultatrutan som visas hitta rätt produkt direkt.


Hitta annan informationen du söker

Kontakta support och kundtjänst

Har du frågor rörande vårt sortiment eller önskar support på en produkt du köpt skall du i första hand kontakta vår kundtjänst. Följ länkarna nedan för att få hjälp med det du önskar.

Företagsinformation

All företagsinformation om Swedish Radio Supply hittar du om du följer länkarna nedan. Swedish Radio Supply är en del av VHF Group med företag, förutom i Sveroge, i Norge, Danmark och Baltikum.

Broschyrer och manualer för nedladdning

Vissa av dokument når du direkt från respektive produkter. Vi har också summerat de dokument vi har för nedladdning samt för online-lösning i en egen avdelning. Länkarna nedan tar dig vidare till våra dokumentsidor.

Alla våra dokument går att ladda ner om man klickar på symbolen och många kan också läsas on-line i webbläsaren om man klickar på .

Hitta en återförsäljare nära dig

De flesta av våra proukter säljs via vårt väl utbyggda återförsäljarnät. Vi jobbar med noga utvalda återförsäljare där du beroende på vilken produkt du vill köpa hittar dom indelade i kategorierna B2B-återförsäljare, Jakthandlare, Marinhandlare och ProPartner.