Hytera PD415 U DMR 450-520 MHz

Med lång batteritid, låg vikt och den integrerade RFID-läsaren i PD415, är radio i PD4 serien din optimala följeslagare för vardagligt arbete. Radioserien stöder analog och digital drift och på så sätt underlättar den med en smidig övergång till digitalradio.

Artikelnummer

PD415U-450

Varumärke

Hytera 

Garantitid

2 år 

Beskrivning

Integrerad RFID-läsare (PD415)

Med den integrerade RFID-läsaren kan PD415 läsa information från en RFID tag och sända denna information automatiskt via radio. På så sätt stöder radion Hytera Patrol System.

Patrullsystem med PD415

Hytera Patrol System är ett patrullsystem för hantering av patrullinformation. Med hjälp av denna lösning kan säkerhetspersonalens positioner övervakas i realtid på en digital karta i ett kontrollrum. Patrullsystemet är idealisk för säkerhetslösningar för stora varuhus, industrianläggningar, lager eller hotell.

Imponerande röstkvalitet

Med sin inbyggda digitala teknik producerar radion i PD4-serien enastående röstkvalitet även i bullriga miljöer och vid yttre området av radio täckning.

Förbättrat utnyttjande av frekvensspektrum

Tack vare TDMA-metoden gör DMR-radion det möjligt att använda tillgänglig bandbredd med dubbla kanalkapaciteten jämfört med konventionell analog radio. Detta har en viktig effekt på ökad spektrumbrist.

Blandad analog och digital kanal

Denna funktion säkerställer att PD4-radion kan detektera analoga och digitala signaler och byta automatiskt till aktuellt driftsläge.

Robust

Båda radioerna är damm och vattenbeständiga enligt IP55 (PD405) eller IP54 (PD415) och uppfyller den amerikanska militärstandarden MIL-STD-810 C/D/E/F/G.

Nyckelfunktioner

■ Olika driftslägen: analog, DMR Tier II eller blandat

■ Digital eller analog kanalsökning

■ Stöder förprogrammerad textöverföring

■ TDMA direktläge tillåter upp till två samtidiga samtal, även utan repeater

■ VOX (röststyrd sändningstangent)

■ Liten, smal, lätt

■ Individsamtal, gruppsamtal och allanrop

Varumärke Hytera
Artikeltyp Handburen
Produktsegment DMR-radio
Garantitid 2 år
Frekvensband UHF 440 MHz
Antal kanalplatser 48
Kontakttyp Hytera PD4xx/5xx
Dimensioner (BxHxD) mm 112 x 55 x 31mm
Vikt (kg) 0.28
IP-klass IP-55
Programmerbara knappar Ja