Hytera RD625 U Repeater DMR 400-470 MHz,

RD625 är en digital repeater utformad speciellt för att ge pålitlig radiotäckning på utmanande platser. RD625 har utvecklats i enlighet med ETSI-standarden för Digital Mobile Radio (DMR) och kan användas med antingen digitala eller analoga signaler.

Artikelnummer

RD625U

Varumärke

Hytera 

Garantitid

2 år 

PRODUKTÖVERSIKT

Flexibelt IP-nätverk

Hyteras DMR-repeater kan anslutas till ett IP-baserat kommunikationsnätverk med flera siter. Roaming funktionen används för att ge radio i detta radionätverk röst- och datatjänster över celler.

Ansluta privata VoIP kopplingar

RD625-repeatern gör det möjligt att ansluta befintliga VoIP-telefonsystem till DMR-radionätverket. Detta gör det möjligt för DMR-radioabonnenter att hålla halvduplexsamtal med deltagare från telefonnätet. Telefonabonnenter har möjlighet att göra endera enskilda samtal eller gruppsamtal i radionätverket.

Analog och digital funktion med möjlighet att växla automatiskt

RD625 repeater kan användas både i analogt och digitalt läge och är helt kompatibel med analoga system som används för närvarande. Enheten ändrar automatiskt mellan digitalt och analogt läge beroende på typ av mottagarsignal, vilket sparar både tid och pengar genom att eliminera behovet för att manuellt övervaka frekvenser och kanaler.

Automatisk växling av AC/DC ström

RD625: s integrerade strömförsörjning väljer automatiskt mellan växelström och likström. Detta gör det möjligt att tillhandahålla en felsäker radiosignal genom att ansluta repeateren till en oberoende direktkälla (UPS) utöver den normala strömförsörjningen. Om strömförsörjningen misslyckas, växlar RD625 automatiskt till den andra strömförsörjningen.

Enkel installation

RD625 har en välutvecklad design som gör väggmontering möjlig med det väggfäste som finns som tillval. Detta gör det möjligt att installera repeatern smidigt och bekvämt i byggnader.

Repeater diagnostik och styrsystem (RDAC)

En PC-baserad applikation kan användas för att övervaka, inspektera och kontrollera RD625. Mjukvaran stödjer nätverksåtkomst från flera punkter och tillåter administratörer att övervaka DMR radionätverket.

Kompakt allt-i-ett-design

RD625 kombinerar sändare och mottagarkomponenter, strömförsörjningen och duplexenheten (tillval) i sitt kompakta chassi.

Varumärke Hytera
Artikeltyp Repeater / Basstation
Produktsegment DMR-radio
Garantitid 2 år
Frekvensband UHF 440 MHz
Vikt (kg) 4.5
Dimensioner (BxHxD) mm 210 x 348 x 108 (mm)
IP-klass IP-54