Icom IC-F1000T Bärbar Radio VHF

F1000 är en mycket liten smidig analog radio i ett robust vattentätt utförande för alla typer av användare. Den ergonomiska designen tillsammans med dess funktioner gör den till ett självklart val för alla som vill ha en liten smidig högkvalitativ radio som tex. industri, hotell, nöjesparker, vakter, fastighetsförvaltning mm.

Artikelnummer

80182

Varumärke

Icom 

Garantitid

2 år 

Exkl. moms 3 400,00 Kr

Liten tunn och lätt radio 

Icom IC-F1000 serien är Icoms senaste professionella radioserie för VHF bandet som kombinerar egenskaper som låg vikt (240 g) och en smart ergonomisk design i ett robust IP67-klassat skal vilket innebär att radion är både vatten och dammtät. Det kompakta måttet, kvalitén, dess funktioner och allt till ett attraktivt pris gör denna radio till en storsäljare!

Kraftfullt ljud

Ljudmässigt hör den till en av klassens bästa tack vare den stora inbyggda högtalaren på 38 mm, en kraftfull förstärkare på 800 mW samt den inbyggda Companderfunktionaliteten som komprimerar ljudet och därmed gör talet tydligare.

Hög funktionalitet

Med nya förbättrade kretsar har Icom lyckats, trots en kompakt design, få en lång drifttid på radion. Vattentät tillbehörskontakt (2-pin) finns på sidan av radion och det finns en rad tillbehör till radion. Pilotton för att utestänga störningar och att endast de med samma pilotton skall höra vad som sägs. Radion har även 5-tons signalering för att göra individuella anrop till en mottagare. En röst kan meddela inställd kanal vid kanalbyte.

Säkerhet

Röd tydlig knapp på toppen för aktivering av larm av radion samt inbyggd rörelsesensor som kan programmeras att detektera rörelse, icke rörelse, vibration osv detta kan t.ex. användas till fallarm (Man Down). Den inbyggda scramblern ger avlyssningsskydd och en utökad säkerhet.

Vid leverans

Radion levereras inklusive snabb bordsladdare (BC-213), AC-adapter (BC-123S), batteri 1485 mAh (BP-279), bältesklips (MB-133) och antenn (FA-SC55V).

Nyckelfunktioner

  • Levereras inklusive snabb bordsladdare, li-Ion batteri 1485 mAh, antenn och bältesklips.
  • Mycket kompakt format
  • Vattentät enligt IP 67 (1 m djup i 30 minuter)
  • Compander
  • Larmknapp
  • Scrambler
  • Man Down
  • Lone Worker
  • Automatiskt knapplås

Egenskaper

Varumärke Icom
Artikeltyp Handburen
Produktsegment Analogradio (PMR)
Segment Företag
Garantitid 2 år
Uteffekt (W) 5
Frekvensområde 136-174 MHz
Antal kanalplatser 128
Kanalseparation 12.5, 20, 25
Tonsystem 2-ton, 5-ton
Kontakttyp L + Screw Icom (LA)
Antennimpedans (Ω) 50
Temperaturområde (ºC) -30 till +60
Dimensioner (BxHxD) mm 52x118x24
Vikt (kg) 0.2
Material Polycarbonat
Displaytyp LCD-display
Displaybelysning Ja
Larmknapp Ja
Laddning 240V
Drifttid (5:5:90) låg (h) 14
IP-klass IP-67
MIL-STD 810 C, D, E, F
Talförvrängare Ja
Man-Down Ja (inbyggt)
Ensamarbetarfunktion Ja