Icom IC-M87 Bärbar Marinradio

IC-M87 är en liten kompakt marinradio för tuffa tag som klarar både de marina kanalerna samt jaktradiokanaler eller någon annan PMR kanal. Ett enkelt tryck skiftar mellan de olika frekvenslägena.

Artikelnummer

80387

Varumärke

Icom 

Garantitid

5 år 

Den här produkter är utgången eller tillfälligt stoppad.

VHF och PMR

På PMR-bandet kan upp till 22 fria kanalplatser användas, samtliga klarar Pilotton. Även om radion huvudsakligen är avsedd för kommersiella användare är IC-M87 idealisk för fritidsbåtägare som vill ha en marinstation i toppklass. Radion har många funktioner bl a dual- och triwatchsökning, märkning av kanaler, proritetssökning, justerbart knappljud, signalstyrkeindikator, visning av subkanal och batteriindikator.

Användarvänlig

Knappar och vred är logiskt placerade och enkla att manövrera, även om man bär kraftiga arbetshandskar. Displayen på IC-M87 är stor, tydlig och precis som knappsatsen, bakgrundsbelyst för att säkerställa pålitlig kommunikation vid alla olika ljusförhållanden. Radion är också mycket kompakt och robust och klarar "US military"-standarden MIL-STD 810 samt vattentäthet motsvarande standarden IP-x7 (1 meter i 30 minuter)

Li-Ion-batteri som standard

IC-M87 levereras med Lithium-Ion batteri som standard, ett batteri som inte behöver laddas ur före uppladdning. Som tillbehör finns också en batterikassett för vanliga alkaliska batterier.

Radion har en uteffekt på 5 watt vilket gör att kommunikation över långa distanser inte är några problem. För att förlänga batteritiden kan uteffekten reduceras till 3 eller 1 watt.

Nyckelfunktioner

  • Liten, endast 97 mm hög
  • VHF och PMR-användning
  • 22 fria kanalplatser (PMR)
  • 5 watts uteffekt. Tre valbara effektlägen
  • Tangentbordslås
  • Kraftigt Li-Ion batteri

Egenskaper

Varumärke Icom
Artikeltyp Handburen
Produktsegment Marinradio
Segment Fritid
Garantitid 5 år
Uteffekt (W) 5
Frekvensområde 146-174 MHz
Frekvensband VHF 150 MHz
Kanalseparation 12.5, 20, 25
Antennimpedans (Ω) 50
Temperaturområde (ºC) -15 till +55
Dimensioner (BxHxD) mm 62x97x39
Vikt (kg) 0.2
Material Polycarbonat
Displaytyp LCD-display
Displaybelysning Ja
Laddning 240V
Drifttid (5:5:90) låg (h) 15
IP-klass IP-X7
MIL-STD 810 C, D, E, F