Icom ID-5100E D-star VHF & UHF, 50W

Icoms digitala tranceiver, ID-5100E D-STAR, med dual band förbättrar grundfunktionerna från den mobila stationen IC-2820H och den användarvänliga teknik från IC-7100. Radion har en stor responsiv pekskärm, inbyggd GPS och stöd för Bluetooth och Androidenheter.

Artikelnummer

15100

Varumärke

Icom 

Garantitid

1 år 

VHF/UHF, VHF/VHF, UHF/UHF dubbla mottagare

ID-5100E tar emot på 118-174MHz och 375-550MHz vilket gör att du kan ta emot två band samtidigt (även inom ett enda band). I princip kan du lyssna på all VHF- och UHF-kommunikation.

Intuitiv pekskärm

Den intuitiva pekskärmen ger snabb och smidig åtkomst för att ställa in och redigera olika funktioner. Den stora 5,5 tums skärmen på 320 × 128 pixlar kan visa en stor mjukvarutangetbord  (QWERTY) och gör det möjligt att snabbt mata in alfanumeriska tecken.

DV Dualwatch

ID-5100E har samtidigt mottagning för FM/FM- och FM/DV-lägen och kan övervaka två DV-signaler. Huvudbandet har prioritet om två DV-signaler kommer in samtidigt.

Integrerad GPS-mottagare

ID-5100E har en inbyggd GPS som gör att du kan sända och ta emot positionsdata från den inbyggda GPS-mottagare. Position, kurs, fart och höjd visas på displayen. GPS-positionsinformation kan användas för utbyte av positionsrapporter, spåra GPS-logg och söka efter närliggande repeaterplatser. GPS-antennen sitter i konsolen vilket innebär att ingen extern GPS-antenn krävs.

UT-133 Bluetooth®enhet (tillval)

UT-133 är ett optionskort för Bluetooth® och är nödvändig för användning av headsetet VS-3 och Android™appen RS-MS1A.

VS-3 Bluetooth®headset (tillval)

Bluetooth®headsetet VS-3 användas för handsfreekommunikation och kan fjärrstyra ID-5100E med tre programmerbara knappar. Detta ger dig framför allt ett enklare sätt att kommunicera när du anväbder radion i ett fordon.

RS-MS1A Android™program (gratis från Google Play™)*

Anslut ID-5100E för fjärrstyrning av DR-funktioner, kartmöjlighet och för att skicka/ta emot meddelanden och bilder i DV-läge. Ladda gratis ner appen till Android från Google Play här.

* Extra UT-133 Bluetoothenhet måste installeras i ID-5100E. Vissa funktioner är beroende på Androidenheten som används.

Levereras med

Standardversionen av ID-5100E levereras komplett med multifunktionsmikrofon, mikrofonbygel, DC- och kontrollkablage samt CS-5100 kloning programvara.

Nyckelfunktioner

  • Menydrivet gränssnitt
  • DTMF via mikrofon eller ID-5100-displayen
  • SD-kortsuttag för röst- och datalagring
  • Förbättrad D-PRS-funktion med objekt, position, väderformat med mera
  • Minneshantering med hjälp av data i CSV-format
  • AM-flygband (dualwatch)
  • CS-5100 kloningprogramvara inkluderad
  • 50W uteffekt på både UHF- och VHF-bandet
Varumärke Icom
Artikeltyp Mobilradio
Produktsegment Analogradio (PMR)
Garantitid 1 år
Ljuduteffekt (W) 50
Frekvensband UHF 440 MHz
Vikt (kg) 1.6
Material Polycarbonat
Displaytyp LCD-display
Skärmstorlek (px) 320x128