Icom ProHunt D60

ProHunt®D60 kommunicerar med ProHunt®Digital som bygger på Icoms digitala teknik IDAS vilket ger en längre räckvidd och en hög jämn ljudkvalitet och brus och sprakfri kommunikation. Radion kan även hantera traditionlla analoga kanaler så du kan prata med vanliga jaktradioapparater. ProHunt®D60 har alla Svenska och Norska jaktkanaler plus hela 14 st extra digitala kanaler. Radion har ett bra vattenskydd samt en mycket robust konstruktion.

Artikelnummer

83493

Varumärke

Icom 

Garantitid

5 år 

Den här produkter är utgången eller tillfälligt stoppad.

Fördelar med tekniken

Fler kanaler. 7 analoga och 14 digitala
ProHunt®Digital erbjuder 14 extra digitala kanaler vilket innebär totalt 21 st kanaler tillgängliga för jakt (Sverige). Naturligtvis finns alla 7 traditionella jaktkanaler och pilottoner i radion som standard. De digitala kanalernas frekvens är programmerade så att samtidig sändning på gemensam digital och analog kanal är möjlig.

Bättre hörbarhet på räckviddsgränsen
ProHunt®Digital upplevs betydligt bättre i utkanten av täckningsområdet där ett analogt system är brusigt.

IP55 damm- och vattenskydd

ProHunt®D60 uppfyller kraven för IP55 damm- och vattenskydd. Dess kraftiga konstruktion kompletteras av det gjutna alumniumchassiet och polykarbonatkåpan. Det ger tillförlitlig funktion vid tuffa väderlek- och miljöförhållanden

Batteri

Som standard levereras ProHunt®D60 med Li-Ion-batteri som ger 14 timmars drifttid. Denna batterityp har inga ”minneseffekter” utan tillåter flexibel uppladdning. Torrbatterikassetten BP-240 (tillval) ger reservkraft och trygghet i nödlägen. Batteri och laddare följer våra tidigare modeller ProHunt®F34 och ProHunt®Basic.

"Scan Tag" möjlig på samtliga kanaler

Lägg själv till eller ta bort de kanaler som du önskar ha med i scanning. De kanaler som finns med i scanlistan visas genom att texten ovanför knappen [P3] visas inverterad (dvs. vit text på svart bakgrund).

"Talk Back"-funktion

Denna funktion gör att man kan svara tillbaka på inkommande samtal när radion är i scanning. En kort tid efter att samtalet upphört ser Talk Back funktionen till att kommunikation alltid sker på den kanal som användaren ställde in innan scanningen aktiverades.

Svenska och Norska Jaktkanaler

ProHunt®D60 är fullbestyckad med Svenska och Norska analoga och digitala Jaktkanaler (även Sikringskanaler). Det är inga problem att besöka vårt grannland när det gäller jakt. Alla kanaler finns med från start.

Automatiskt knapplås

Efter 30 sekunder låser sig knapparna automatiskt och kan sedan lätt låsas upp med Lock knappen.

Stor LCD display

Med sin stora punktmatris LCD teckenfönster (32 x 18 mm) kan ProHunt®D60 visa både versaler och gemener. Kanalvalet visas klart och tydligt och den undre raden visar de funktioner som är kopplade till knapparna [P0] - [P3].

Inbyggd röstförvrängare av inversionstyp

ProHunt®D60 har en inbyggd talförvrängare (inversionstyp) som kan aktiveras och är kompatibel med den som finns till ProHunt®F34. Vid behov av en högre grad av sekretess kan man använda optionskorten UT-109R eller UT-110R.

Tillbehörskontakt för ökad hållbarhet

ProHunt®D60 levereras med en 9 polig guldpläterad tillbehörskontakt som är väl beprövad i industrin och klarar större påfrestningar. Det finns ett brett utbud av tillbehör för ProHunt®D60.

Nyckelfunktioner

 

  • Klarar både analog och digital kommunikation
  • Kan kommunicera med vanliga analoga jaktapparater
  • Svenska och Norska jaktkanaler
  • 14 extra digitala jaktkanaler
  • Kraftigt ökad räckvidd i digitalt läge
  • Klart och brusfritt ljud
  • Aktiv bullerdämpning
  • Vattentätad tillbehörskontakt
  • Whisper mode

Egenskaper

Varumärke Icom
Artikeltyp Handburen
Produktsegment Jaktradio
Segment Fritid
Garantitid 5 år
Uteffekt (W) 1, 2, 5
Frekvensområde 136-174 MHz
Frekvensband VHF 150 MHz
Antal kanalplatser 20 svenska + 18 norska
Kanalseparation 25, 6.25
Kontakttyp 9-pin Icom
Antennimpedans (Ω) 50
Temperaturområde (ºC) -25 till +55
Dimensioner (BxHxD) mm 53x136x38
Vikt (kg) 0.2
Material Polycarbonat
Displaytyp LCD-display
Skärmstorlek (px) 32 x 18 mm
Displaybelysning Ja
Larmknapp Ja
Knapplås Ja (manuellt)
Laddning 240V
Drifttid (5:5:90) låg (h) 25
IP-klass IP-55
MIL-STD 810 C, D, E, F
Talförvrängare Ja
WhisperMode™ Ja