Infrastruktur för Icom IP-Radio

Icom IP-Radio

Radiosystem för sjukhus, hotell eller kontor

Radiossystem för ett existerande trådlöst Lan nätverk

Med Icoms nya Lan radio kan du på kort tid etablera ett högklassigt radionätverk i en byggnad bara med att koppla in en kontrollserver till ditt existerande trådlösa nätverk. Du kan lägga upp grupper och individer i nätet och styra hela ditt system genom en dator. Programvaran i datorn har också en kartfunktion vilket gör att du kan enkelt se vart alla användare befinner sig.

Användningsområde

Smidigt och kostnadseffektivt system för användare som vill skapa en radio nät med hjälp av sitt egen trådlösa Lan nätverk. Många hotell och företagskontor har redan investerad i ett trådlöst datanätverk och då är denna lösning ypperlig.

Radiosystem för kryssningsfartyg eller ledningsfordon

Radiossystem för till exempel ett kryssningsfartyg

Med att utnyttja Icom´s Lan radio på tex ett fartyg löser du vissa problem du kan ha med traditionella radiosystem. Du använder en licensfri produkt så du behöver inte ansöka om internationella licenserade kanaler och att få traditionell radiotäckning i ett fartyg med tjocka stålväggar och många plan kan vara mycket kostsamt. Att kunna prata full duplex även i grupp kan vara en uppskattad funktion och att du dessutom kan ringa huvudkontoret på land är också en funktion som kan vara användbar

Användningsområde

Enkelt och kostnadseffektivt system för användare som vill skapa en radio nät med hjälp av sitt egen trådlösa Lan nätverk. Passar i alla typer av mobila fordon så som fartyg, mindre båtar, ledningsfordon eller kanske ett festivalarrangemang.

Mobilt radiosystem med fullduplex

Mobilt radiosystem med fullduplex

Ibland kan man ju också vilja ha en enkel mobil radiolösning där du kan ha fullduplex samtal mellan användarna. Med endast en kontroller och en accesspunkt har du skapat ett kraftfullt radiosamband.

Användningsområde

Portabel och smidig lösning när du vill skapa ett samband inom ett begränsat område. Är du en installatör eller grävmaskinist så vill du kanske ha möjligheten att kunna i fullduplex ha ett samband med din kollega under ett jobb.

Passar mobila användare som har nytta av att kunna prata fullduplex samtal i grupp eller mellan två individer. Tänkbara kunder kan vara en grävare, en körskola, en installationsfirma eller kanske en idrottsaktivitet.