Ny Business Manager inom affärsområdet Business & Private!

För att på bästa sätt tillmötesgå den ökade efterfrågan på våra produkter och tjänster inom Business och Private har vi nu stärkt upp vår organisation med Håkan Åberg som Business Manager.

Håkans nya roll kommer innebära ett övergripande ansvar för affärsområdet och han kommer även vara en teamleader för gruppen. Förutom detta kommer Håkan ansvara för våra Exportkunder i Finland, Baltikum, Island samt ett antal större kunder på den svenska marknaden.

Med en lång erfarenhet av radiokommunikation har Håkan Åberg bl. a. jobbat som Business Development Manager för Sepura plc. för den nordiska marknaden, Affärsområdeschef, Key Account Manager inom Rakel, men han har också ansvarat för en rad större kommersiella projekt som exempelvis Stockholms Lokaltrafik.

Håkan kommer successivt lämna över sina nuvarande arbetsuppgifter inom Rakel till vår medarbetare Magnus Hallblom som idag ansvarar och bearbetar våra Rakelkunder i norra Sverige.

Övriga i Business & Private-teamet är Tommy Andersson, Mattias Hellström och Johan Jönander. Om ni har några frågor gällande vår organisation eller de förändringar vi gör är ni varmt välkomna att kontakta Christian Ostrenius, Försäljning-och Marknadschef, på 0730-68 44 00.

”Vi är mycket belåtna över att få in Håkan Åberg på den nya rollen som Business Manager för vårt affärsområde Business & Private. Med Håkans efterfarenheter både från leverantörs- och distributionsledet kommer han bli ett bra komplement i gruppen och ge oss möjligheten till att stärka vår position än mer inom affärsområdet”.
Christian Ostrenius