Ny medarbetare till Swedish Radio Supply!

För att stärka upp och vidareutveckla vår försäljningsorganisation satsar Swedish Radio Supply AB vidare och anställer en ny medarbetare till vårt affärsområde Business & Private med placering i Solna/Stockholm.

Det glädjer oss på Swedish Radio Supply att få presentera vår nya medarbetare Mattias Hellström som började hos oss den 1 februari. Mattias har en lång och gedigen erfarenhet av försäljning, han kommer senast från 3M Svenska AB (Peltor Communication) där han jobbade som produktspecialist på kommunikationsprodukter i norra Sverige. Mattias har under många år sålt och marknadsfört radiokommunikation till både industri och återförsäljare runt om i Sverige.

Då Mattias kommer utgå från vår filial i Solna/Stockholm kommer hans primära bearbetningsområde vara Stockholm och Mälardalen med inriktning mot våra professionella användare och återförsäljare. Mattias kommer även ha helhetsansvaret för vår jakt- och marinförsäljning på den svenska marknaden.

Mattias Hellström nås på mobilnummer 0725-23 15 00.
Om ni har några frågor är ni varmt välkomna att kontakta vår Försäljnings och Marknadschef Christian Ostrenius0730-68 44 00.