Om Sepura

Om Sepura

Största terminalleverantören

Sepura är en av världens största leverantör av TETRA-terminaler och system. Sepura var en av de första tillverkarna av TETRA-terminaler och har idag användare i över 100 länder.

Mest kompletta produktsortimenet

Sepura erbjuder det mest kompletta produktsortiment som finns på marknaden, speciellt beträffande tillgängliga frekvensband, språkkompabilitet och funktioner. Bland alla leverantörer så är Sepuras TETRA-teminaler unika då de fungerar i alla TETRA-nät. Detta har bidragit till att över 800 organisationer i mer än 100 länder, använder Sepuras TETRA-terminaler.

Under de senare åren levererar Sepura också kompletta system för TETRA. 2013 köpte Sepura det finska bolaget Portalify som är inriktade på applikationer för bildöverföring, databasuppslagning och positionering.

Prioriterat segment är Public Safety

Bland Sepuras kunder hittar man organisationer som Polis, Räddningstjänster, Ambulanser, Militär och företag inom transport. Sepuras terminaler hjälper dessa organisationer att hantera sin radiokommunikation på ett effektivt och säkert sätt. Sepura har tagit på sig att vara ledande inom utveckling och användning av TETRA-produkter samt att hela tiden leverera ett förstklassigt stöd till alla kunder.

Sepura har mer än 250 personer anställda vid sitt huvudkontor i Cambridge, England och man kompletterar detta med ett antal säljkontor runt om i världen. Totalt arbetar mer än 75 säljpartners med Sepura, vilket inkluderar såväl lokala distributörer som globala systemintegratörer och nätoperatörer.

Driver utvecklingen

Sepura driver utvecklingen av TETRA-standarden och är en framstående medlem av internationella organ som t ex TETRA Association Board och ETSI TETRA kommittéer.