3M™ PELTOR™ Tactical Dependent Öronmussle-kit

3M™ PELTOR™ Tactical Earplugs skyddar din hörsel och förbättrar situationsmedvetenheten och kommunikationen i tuffa situationer.

Artikelnummer

TEP200EU

Varumärke

3M Peltor 

Garantitid

1 år 

Skyddar din hörsel och förbättrar situationsmedvetenheten

3M™ PELTOR™ Tactical Earplugs har nivåberoende funktion och enkel styrning med en knapp för ström och volym. Våra hörselproppar har ett litiumjonbatteri som ger upp till 16 timmars kontinuerlig användning, och kitet innehåller ett laddningsetui som kan användas med 3 alkaliska AA-batterier eller en USB-port.

3M™ PELTOR™ Tactical Earplugs skyddar din hörsel och förbättrar situationsmedvetenheten och kommunikationen i tuffa situationer. De har en inbyggd nivåberoende funktion som hjälper till att förbättra situationsmedvetenhet. De svarta hörselpropparna har en enkel enknappsfunktion som styr enhetens ström och justerar volymen. Litiumjonbatteriet ger upp till 16 timmars kontinuerlig användning, och kitet innehåller ett laddningsetui som kan användas med 3 alkaliska AA-batterier eller en USB-port.

Lämplig för försvar, militär och polis.

Nyckelfunktioner

  • Skydda din hörsel och få situationsmedvetenhet (medhörning) i tuffa miljöer
  • Enkel användning med en knapp styr enhetens ström och justerar volymen
  • Litiumjonbatteriet ger upp till 16 timmars kontinuerlig drift
  • Bärbart laddningsetui som drivs av 3 alkaliska AA-batterier eller via USB-port (mikro B)
  • Taktiska hörselpluggar och bärbar laddningsstation (med skydd och stängd USB-port) uppfyller IP67 och är vattentåliga (nedsänkning till 1 m under 30 minuter
Varumärke 3M Peltor
Artikeltyp Headset
Produktsegment Tillbehör
Garantitid 1 år
Färg Gul
Vikt (kg) 0.2