Premiär för vår nya webbsite!

Vi har under en tid jobbat med att utveckla vår nya webbsite med tillhörande webbshop. Vår nya lösning är nu lanserad och är en plats där vi äntligen kan visa upp hela vårt stora sortiment av kommunikationsradioartiklar.

Eftersom vi har många olika kunder med olika behov ger sidan en flexibilitet när det gäller att hitta artiklar som just passar dig. Man kan hitta artiklar baserat på varumärke, produktkategori, segment eller helt enkelt bara fritextsöka.  Resultat kan sedan filtreras ytterligare för att snäva åt träffbilden bland våra ca 3000 artiklar.

I den nya lösningen har vi nu också möjlighet att visa vårt stora tillbehörssortiment från leverantörer som Icom, Sepura, Procom och Peltor samt vårt eget varumärke ProEquip. Samlat, sorterat och lätthittat.

Förutom artiklar ger sidan en rad andra funktioner. Våra återförsäljare hittar du numera på en karta där det bland annat ges möjlighet att hitta en handlare nära dig. Här finns också alla våra kataloger för nedladdning eller online-läsning, information om våra utbildningar, guider för att kunna veta vilket radiosystem som passar just er, nyheter, fallstudier med mera med mera.

Webbshoppslösning

Sidan är också integrerad med en webbshopplösning där alla våra befintliga kunder har möjlighet att logga in och lägga beställningar. Är du kund hos Swedish Radio Supply och önskar inloggning kontakta Kundtjänst på kundtjanst@srsab.se.