Procom CXL 70-1/l Koaxialantenn 380-430 MHz 0dBd

Rundstrålande basstation och marinantenn med 0 dB gain.

Artikelnummer

110000137

Varumärke

Procom 

Garantitid

1 år 

BESKRIVNING

Denna UHF-antenn av stavtyp är utvecklad för användning på fartyg såväl som på master och täcker 450 MHz-bandet i tre modeller.
Det 1" roterande muttermonteringssystemet gör det möjligt att montera antennen i masten, i hjälpmasten eller på tvärbalken. Med Procoms flänsfäste typ "FLG" kan den lätt monteras även på taket.


Denna antenntyp kan användas för många olika ändamål. Den är väldigt populär och används i stor utsträckning i samband med 70 cm mobila system, som till exempel det nordiska mobila telefonsystemet NMT, vilket gör det möjligt att utöka det - normalt landbaserade - mobila telefonsystemet för maritim mobiltjänst.


• Antennen är en ½ λ-konstruktion och det betyder att det varken behöver ladda spolar, markplan, radialer eller andra hjälpanordningar.
• Tänk på att ju högre antennen är monterad, desto bättre täckning.
• Undvik att montera antennen parallellt med eller i närheten av andra metalldelar, såsom master, bärledningar etc. Fritt montering och så högt som möjligt är mest föredraget, annars kommer SWR och strålningsdiagrammet att påverkas.
• Antennen är en jordad radiatorantenn och visar därför en DC-kort över koaxialkabeln.
• Ett koniskt glasfiberrör helt omsluter det noggrant utformade strålelementet för att säkerställa en långsiktig service i alla klimat.

Varumärke Procom
Artikeltyp Antenn
Garantitid 1 år
Antenntyp Basantenn
Antennanslutning N Female
Frekvensband HF
Vikt (kg) 0.2
Längd (mm) 560
Temperaturområde (ºC) -30 till +70