Procom CXL 900-1/h Antenn

0 dB rundstrålande basstations- och Marinantenn 900 MHz för montering på gängad 1-tums roterande muttermonteringssystem

Artikelnummer

110000144

Varumärke

Procom 

Garantitid

1 år 

BESKRIVNING

CXL 900-1 / ... är en 0 dBd vertikalt polariserad, omnidirektionell stavtyp basstation- och marinantenn som täcker 900 MHz-bandet i tre modeller.
Det 1-tums roterande muttermonteringssystemet är standard i hela basstationen eller sjöfartssektorn och flera olika monteringsbeslag är möjliga, vilket gör det möjligt att installera antennen antingen på masthuvudet med FLG eller SMR 2, sida monterad på masten (SMR 1) eller monterad på en tvärbalk (FLG). Antennen kan också monteras på däck eller tak på taket med hjälp av FLG.

• CXL 900-1 / ... är speciellt lämplig för användning i samband med 900 MHz CELLULAR-system - till exempel det nordiska mobila telefonsystemet NMT 900 - vilket gör det möjligt att utöka det vanliga landbaserade mobilsystemet för sjöfarten .
• Ju högre antennen är monterad desto bättre täckning. Undvik att montera antennen parallellt med eller i närheten av andra metalldelar, såsom master, bärande ledningar etc. annars kan SWR och strålningsmönstret påverkas starkt.
• För att väsentligt minska brus som orsakas av atmosfäriska störningar, är alla metalldelar i antennen jordade med jord. Följaktligen visar antennen en DC-kort över koaxialkabeln.
• Ett koniskt glasfiberrör helt omsluter det noggrant utformade strålelementet för att säkerställa en långvarig pålitlig service i alla klimat.

Varumärke Procom
Artikeltyp Antenn
Garantitid 1 år
Vikt (kg) 0.2