ProEquip PRO-SP980 Trådlös Monofon, Hiros, 128-bitars kryptering

Trådlös monofon som kopplas mot mobilstationer för ökad frihet. Nu kan du ta med dig kommunikationen upp till 300 meter från mobilstationen. 128 bitars kryptering för extra hög säkerhet.

Artikelnummer

30391

Varumärke

ProEquip 

Garantitid

1 år 

Säker, trådlös monofon för mobilradio

PRO-SP980 är en trådlös monofon utrustad med en speciellt utvecklad teknik för användning tillsammans med mobila radioapparater. PRO-SP980 sänder på 2,4 GHz och kan användas tillsammans med de flesta existerande mobilradioapparater på marknaden.

Den här nya banbrytande enheten gör att mobilradioanvändare för första gången kan skapa en robust och kostnadseffektiv trådlös koppling till sina mobiler. Användaren kan kommunicera över långa distanser, upp till 300 meter med rent, säkert ljud. För användarens trygghet finns en en larmknapp lätt tillgänglig.

PRO-SP980 är idealisk för varubud eller servicepersonal som ständigt behöver gå in och ut ur sina fordon. Med den trådlösa monofonen kan de fortsätta att kommunicera med mobilradion och basstationen medan de befinner sig utanför fordonet.

Denna innovativa produkt kommer inte bara att förändra det sätt du använder din mobilradio på, den är också bekväm, väger lite och är lätt att använda.

Röstkryptering

Din trådlösa kommunikation mellan PRO-SP980 och mobilradion förblir säker då 128-bitars krypteringsmodeller finns.

Kraftfull

PRO-SP980 har en lång kommunikationsräckvidd då externa antenner av olika modeller finns att köpa som tillbehör.

Rent ljud

Användare kan förvänta sig rent ljud, vilket säkerställer att röstkommunikation kan höras i brusiga miljöer.

Robust konstruktion

PRO-SP980 är gjord för kontinuerlig användning, har en lättviktig men ändå robust design, byggd för användning i vilken miljö som helst.

Anslut fler enheter

Med SP980-lösningen kan du länka ihop upp till 3 trådlösa monfoner till samma mobilradio med hjälp av en splitbox. Du kommer också få medhörning mellan dina anslutna monofoner så att alla kan höra både ingående och utgående trafik.

Vi rekommenderar att för Sepuras SRG3900 mobilstation bör monofonen anslutas i uttaget på mobilenheten för fast ljudvolym och bästa resultat.

Nyckelfunktioner

  • 128-bitars kryptering
  • Upp till 300 meter utomhusräckvidd
  • Robust, avtagbar bältesklämma
  • Funktionstangent som kan användas som ex larmknapp
  • IP55 vattentät design
  • 3,5 mm öronsnäcka Headsetanslutning finns
  • Mer än 10 timmars kapacitet
Varumärke ProEquip
Artikeltyp Monofon
Produktsegment Tillbehör
Garantitid 1 år
Vikt (kg) 0.4