Sepura användarförening och Rakeldag i Stockholm

Den 26 januari hade Swedish Radio Supply (SRS) ett mycket uppskattat möte med Sepura användarförening. Under dagen fick de 60 deltagarna möjlighet att diskutera och utbyta erfarenheter.

Under eftermiddagen höll SRS presentationer om nya tjänster och produkter. Vi hade även ett mycket bra grupparbete där man diskuterade Sepura Användarförening och vilken inriktning den ska ha i framtiden. Samtliga var mycket positiva till att samlas några gånger varje år för att få information och utbyta erfarenheter.

Dagen efter hade MSB samlat hela Rakel Sverige till en heldag. Över 500 intresserade Rakelkunder och blivande Rakelkunder samlades på Clarion hotell i Stockholm för att lyssna på bra föreläsningar och besöka utställare.

SRS fanns på plats som utställare och förutom att visa upp produktsortiment och applikationer presenterande en del intressanta nyheter.

Sepura Distans Programming (SDP) - en helt ny tjänst som hjälper kunder med programmering och logistikhanteringen av deras Sepura Rakelterminaler.

En annan nyhet som visades var en textprogramvara som gör det enkelt att skicka SDS till och från en dator. Denna programvara kommer att vara kostnadsfri för Sepuras kunder.

Ett önskemål från våra kunder har varit att det behövs ett sätt att särskilja olika terminaler mellan vissa avdelningar. SRS har en lösning på det och lanserar nu färgade fronter till Sepura STP8000. Frontplattorna kan enkelt bytas ut och finns i tre olika färger utöver originalfärgen.

Rakeldagen var också premiär för vår nya Rakelbroschyr som innehåller den senaste informationen om Sepuras terminaler, tillbehör och applikationer.

Slutligen vill vi tacka alla intresserade besökare som tog del av vår information och besökte vår monter i Stockholm 26-27 januari.