Sepura STP8200 Bärbar Radio Tetra utan krypto med GPS & Man-Down

Sepura STP8200 kombinerar robusthet och höga prestanda med ett slimmat användargränssnitt. STP8200 har utformats för att erbjuda en kostnadseffektiv lösning till en bred användarkrets, från enkel kommunikation till avancerade radiofunktioner med ökad person- och informationssäkerhet.

Artikelnummer

29002-06031

Varumärke

Sepura 

Garantitid

3 år 

Den här produkter är utgången eller tillfälligt stoppad.

Kostnadseffektivt alternativ i STP serien

Sepura STP8200 är en ny förenklad version i STP-serien. Radion är utrustad med alla nödvändiga funktionern som t.ex. GPS, ManDown och säker kryptering. STP8200 är en av marknadens mest prisvärda terminaler! 

Den är designad för att fungera i de mest fysiskt utmanande miljöer som finns där användaren kräver en tillförlitlig och ruggad terminal. I tillägg till det erbjuder också radion ett utmärkt skydd mot vatten och damm.

Uteffekten är fullt konfigurerbar upp till 1.8 Watt i TMO och i DMO när den används som DMO-repeater. Terminalen levererar tillförlitlig kommunikation när det behövs som mest.

Kraftfullt ljud

Ljudmässigt precis som övriga terminaler i STP-serien hör den till Tetramarknadens bästa med ett starkt och klart ljud tack vare den stora inbyggda högtalaren i fronten samt en kraftfull förstärkare på 1 watt.

Enkel användning

STP8200 har samma menysystem som övriga terminaler i STP serien. Radion har specialdesignats för att minimera antalet knapptryckningar när man vill komma åt viktiga funktioner i terminalen. Åtta funktionsknappar kan programmeras för att snabbt åstadkomma precis de funktioner som användaren behöver eller tycker är viktiga i specifika situationer. En stor, taktil tryck och prata-knapp som kan aktiveras med handskarna på underlättar handhavandet.

Högupplöst monokrom display

STP8200 har en bildyta med fyra rader om 14 tecken. Den stora insynsvinkeln och den kristallklara monokroma skärmen gör det lätt att avläsa skärmbilden vid alla ljusförhållanden, från påfrestande och direkt solsken till fullständigt mörker.

Säkerhet

Röd tydlig larmknapp praktiskt placerad på toppen av radion som är lätt att aktivera samtidigt som den är skyddad mot oavsiktlig användning. Nödsamtalsknappen har även en "Aktivera för larm"-funktion som gör att användaren snabbt kan ringa ett nödsamtal även om radion är avstängd

Radions inbyggda rörelsesensor kan programmeras att detektera rörelse, icke rörelse, vibration osv detta kan t.ex. användas till fallarm (Man Down). Den inbyggda krypteringen ger en utökat avlyssningsskydd.

GPS Positionering

Den högkänsliga gps mottagaren använder sig av förutsägande efemerid-teknik för att möjliggöra snabbare start och platstjänster såväl inomhus som i områden där användaren omges av höghus eller liknande.

Vid leverans

Endast radioenhet levereras. Batteri, antenn, bälteklips och laddare beställs separat. 

Nyckelfunktioner

 • Endast radioenhet levereras. Batteri, antenn, bälteklips och laddare beställs separat.
 • Klassad enligt IP54
 • Monokrom högupplöst display som reflekterar ljuset ger läsbarhet även i solljus
 • Larmknapp
 • 8 st programmerbara funktionsknappar
 • Lone Worker
 • GPS positionering(tillval)
 • Man Down (tillval)
 • End 2 End kryptering (tillval)
 • DMO repeater (tillval)
 • Samtliga STP tillbehör passar

Egenskaper

Varumärke Sepura
Artikeltyp Handburen
Produktsegment Tetra HH/MOB/BASE
Segment Företag
Garantitid 3 år
Uteffekt (W) 1,8
Frekvensområde 380-430 MHz
Frekvensband UHF 390 MHz
Kontakttyp STP-sidokontakt
Antennimpedans (Ω) 50
Temperaturområde (ºC) -20 till +55
Dimensioner (BxHxD) mm 61x133x32
Vikt (kg) 0.2
Material Polycarbonat
Displaytyp LCD-display
Displaybelysning Ja
Larmknapp Ja
Laddning 12-24V, 240V
IP-klass IP-54
Brusreducering Ja
GPS Ja (inbyggd)
Man-Down Ja (tillval)
Ensamarbetarfunktion Ja
End-2-End Ja (tillval)
Statusmeddelande Ja
SDS-meddelande Ja
Programmerbara knappar Ja
Packetdata Ja
DMO-repeater Ja (tillval)