Ledande nordisk leverantör av kritiska kommunikationslösningar

Swedish Radio Supply

Ledande nordisk leverantör av kritiska kommunikationslösningar

Swedish Radio Supply är ett ISO-certifierat trippel A-företag som grundades 1967 och har sedan dess jobbat med kommunikationslösningar. Vi är distributör för bland annat Peplink, Sepura, DAMM, Procom och 3M Peltor i Sverige samt generalagent för Icom i Skandinavien men jobbar också med en rad andra välkända och stora leverantörer.

Swedish Radio Supply föddes ur ett genuint intresse för trådlös kommunikation. Detta intresse har allt sedan starten kommit att prägla hela vår verksamhet. Verksamheten och produktutbudet har hela tiden breddats och vi är idag en av de viktigaste spelarna inom kritisk kommunikation på den nordiska marknaden. Vi jobbar både med analoga och digitala röst- och datalösningar för att kunna förse alla kunders behov.

VHF Group

Swedish Radio Supply ingår i VHF Group och tillsammans med bolag i Norge, Danmark och Finland samt exklusiva avtal med Island, Baltikum och Polen har vi ett heltäckande partnernät i vår region. Det ger företag som jobbar över landsgränserna unika möjligheter till samlad support, teknisk rådgivning, projektering, projektledning och leverans.

Kundframgångar

Vi förser idag en mängd olika företag, myndigheter och kommuner med kommunikationslösningar. Polis, försvar, räddningstjänsten, sjukvård, industrier och andra privata företag är alla exempel på organisationer som idag använder en lösning från oss.  Swedish Radio Supply är också den ledande leverantören av Rakelterminal till Rakelnätets kunder.

Teknisk kompetens

Service, support och egen utvecklingsavdelning är en central punkt i vår verksamhet. Det ger oss en plattform där vi kan ge full support och utbildning samt skräddarsy applikationer och anpassa produkterna för våra kunders speciella krav. Teknikavdelningens höga kompetens och korta servicetider är således en viktig del i vår strävan att vara en ledande helhetsleverantör. Vår starka expertorganisation i kombination med ett heltäckande partner- och leverantörsnätverk ger oss en särställning på den nordiska marknaden. Vi är ett företag som alltid finns nära dig.

Swedish Radio Supply ISO-certifierat företag

ISO-certifikat

Ladda ner aktuella ISO-dokument här.