Är du tekniker? Sök dig till oss!

Vi söker två drivna servicetekniker, en med placering på vårt huvudkontor i Karlstad och en med placering på vårt filialkontor i Solna, Stockholm.

Du är van vid att jobba självständigt samt i team, då en hel del av arbetet görs ute hos våra kunder bör du vara flexibel och gilla att resa. Du behärskar obehindrat engelska i både tal och skrift samt känner dig bekväm och har erfarenhet att jobba med data och IT.

Rent konkret kommer du jobba med våra kommunikationsradioprodukter och andra närliggande produkter i vår produktportfölj. Det kommer också ingå en del monteringsjobb samt att du kommer vara behjälplig vid driftsättning av våra tjänster och lösningar.

Vill du jobba i ett företag som ligger i framkant när det gäller radiokommunikation, gillar utmaningar och är en lösningsorienterad person ska du definitivt söka dig till oss. Swedish Radio Supply jobbar idag med de absolut största företagen och myndigheter som finns inom väldigt vitt skilda branscher.

Hos oss får du fina förmåner så som friskvårdsbidrag, fri läkarvård och tandvård samt fria mediciner. Jobbet avser heltid, tillsvidareanställning med start så snart som möjligt.

Skicka din ansökan och CV till nyttjobb@srsab.se, har du frågor kan även de skickas till samma adress.
 
Vi ser fram emot din ansökan!